[Daily] Amazon Quiz Answers Today. 15th June – Win Rs.30000

Amazon Quiz Hi Guys Welcome back To Techaadhar, Hope You Are Enjoying Our Awesome Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks Loot.

Now a Days Amazon Quiz Is Trending Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Online Shopping App. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon App.

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Have to Give Right Answers to The Given Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Get Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India Portal.

SYW App: Walk 500 Steps Daily And Earn ₹10


Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details 


How To Play Amazon Daily Quiz ?

1. This Quiz Is Only For Amazon App User – So You have to Download The App From Google Play Store or Update It।

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account or Create an Account.

3. Now Just Go To The Homepage & Search The Word “Quiz” Or You Can Also Goto Amazon Menu And Click Program And Features.

4. Next Page You Will See “Amazon “Funzone” – Quiz Time Daily” Banner or Text.

5. Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes.

6. you’ll See “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes

7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start Soon. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below

8. Few Winners Will Selected Daily Basis, So i Urge You to Take Contribution In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win.

Amazon Quiz Answers Today 16th June​

1) In April 2021, which space agency launched the SHIELDS Mission?

Ans : NASA

2) Which football club topped the EPL table in 2020-21 to win its fifth Premier League title?

Ans : Manchester City

3) Who has recently won the Best Actor Oscar in 2021 for playing an old man with dementia?

Ans : Anthony Hopkins

4) Name these nomadic people of the Sahara desert who are known for their unique tea ceremony and blue coloured veil.

Ans : Tuaregs

5) Which of the following was invented by Alan Shugart while working for this company?

Ans : Floppy Disk


Amazon Quiz Answers Today 15th June​

1) In the final of which of these ATP Masters 1000 series tournaments in 2021 did Rafael Nadal beat Novak Djokovic?

Ans :Italian Open

How To Watch ‘Loki’ Web Series For FREE

2)In which country would you find the hot and dry deserts called Gibson, Simpson and Tanami?

Ans :Australia

3)Which popular series of books on dragons is authored by Tui T. Sutherland?

Ans :Wings of Fire

4)According to legend, on the order of King Arthur people like these spent their lives searching for which precious treasure?

Ans :Holy Grail

Get Dabur Kovirakshak Kit For Free | For Everyone |

5)What do the ear flaps in this animal help it do?

Ans :Stay cool

Leave a Comment